ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ Προσδιορίζοντας τον όρο γαστρονομικός τουρισμός εννοούμε τη νέα μορφή ενός εναλλακτικού τρόπου διακοπών στον οποίο κυριαρχεί η κουλτούρα της τοπικής κουζίνας. Η γαστρονομία αποτελεί ένα ιδιαίτερα πρόσφορο τουριστικό προϊόν για την Ελλάδα, με τη μεγάλη ποικιλία πρώτων υλών που διαθέτει και τον ανεξάντλητο πλούτο των παραδοσιακών συνταγών. Παρά την
Συνταγή για Μαραθοτηγανίτες ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ • 2 1/2 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του • 1 μεγάλο κρεμμύδι • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια • 1 ματσάκι μάραθο • 1 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο για το τηγάvισμα • αλάτι, πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά. Τα αναμειγνύουμε με αλεύρι, και προσθέτουμε νερό έως ότου γίνει ένας